GYIK - Rólunk

Vissza

Kik vagyunk?

Alapítványunk 2014 óta van jelen a tehetséggondozás területén. Kiemelt célcsoportunk a Kárpát-medencében tanuló magyar 14 – 30 év közötti diákok. Specializált képzéseink mellett alapelvünk, hogy minden programunkban résztvevő diák személyes figyelemben részesüljön.

Mivel foglalkozunk?

Tehetséggondozással foglalkozunk. Olyan diákokat keresünk, akik megfelelő tanulmányi eredményekkel rendelkeznek és szenvedélyesen foglalkoznak egy tudományterülettel, aminek kiemelt figyelmet fordítanak, esetleg már rendelkeznek konkrét eredményekkel, publikációkkal.

Mi a célunk?

Lehetőségteremtés, képességfejlesztés, tudásgyarapítás. Célunk, hogy a programjainkban résztvevő diákoknak olyan lehetőségeket biztosítsunk, amellyel hozzásegítjük őket ahhoz, hogy egy általuk választott tudományterület egy ágáról még mélyebb tudást szerezzenek és fejlesszék az ehhez szükséges képességeiket, illetve az egész folyamatot tekintve: még mélyebb tudásra tegyenek szert.

Milyen tudományterületeket kezelünk kiemeltként?

Eddig a sporton kívül minden területen volt már támogatott. (pl. informatikus, mérnök, MI, zenész, irodalom,képzőművész, történész, matematikus, fizikus, csillagász, stb)

Hány intézménnyel állunk kapcsolatban?

Jelenleg több mint 100 intézménnyel állunk szoros kapcsolatban.

Mely országokban vagyunk jelen programjainkkal?

Partnerintézményeink Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Ukrajnában, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Németországban, Svájcban és Lengyelországban találhatóak.