Hírek

Tanuljunk tehetségekkel, tehetségektől innovatív környezetben! – 2021

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetséges fiataljainak részvételével idén is társasjáték alkotó programunk indult.

“Csütörtökön érkeztünk, ezen a napon meglátogattunk egy társasjáték barlangot, ahol sok különböző játékot kipróbáltunk, ezzel felkészülve egy saját játék elkészítésére. Pénteken meglátogattuk a Mafilm épületeit és szabadtéri díszletét, valamint a fóti dómot. Este pedig egy támogatott beszámolóját hallgathattunk meg eddig elért teljesítményeiről, és hasznos tanácsokkal gazdagodtunk. Szombaton egy pszichológus jött hozzánk, és tartott egy foglalkozást, amely sokat segített nekünk a mindennapok konfliktusainak kezelésében. Este Budapesten sétáltunk, megnéztük a citadellát is. Vasárnap elkezdtük a társasjátékkal foglalkozni és megnéztünk egy érdekes filmet a moziban. Hétfőn véglegesítettük a kártyajátékunkat, ami véleményem szerint igazán jól sikerült. A képzés szerintem teljes mértékben elérte a célját, ugyanis sokat fejlődtek a szociális képességeim, és sok nagyszerű embert ismertem meg. Remélem még a jövőben is lesz lehetőségem ilyen programokban részt venni.”

(egy támogatott beszámolója a programról)

A július 15-20 között lezajlott társasjáték készítő programról elkészült egy kisvideó is, amelyet a következő linken tekinthetnek meg:

Pályázati azonosító: NTP-ITKK-20-0027